Hoe het begon

Verhaar Bouw is in 1995 gestart door Jo en Elco Verhaar. Als vader en zoon begonnen in Nieuw-Lekkerland, kleinschalig en bescheiden van opzet. Kantoor en werkplaats aan huis en de vrijdagmiddagborrel aan de keukentafel. Al gauw nam het werk voor Verhaar Bouw toe. De ploeg timmermannen werd groter en daarmee ook de behoefte aan een grotere werkplaats, meer ruimte voor opslag en simpelweg meer parkeerruimte. In 2016 werd daarom de stap naar een ruimere locatie gemaakt.

Huidige locatie

In de Crezeepolder van Hendrik-Ido-Ambacht is er voldoende ruimte voor een eigen werkplaats met kantoor. Gelegen aan de A15 is de wijde regio goed bereikbaar. Wij werken in de regio Alblasserwaard, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam.

Team

Ons team bestaat uit een vaste ploeg betrokken vakmannen, het merendeel al jarenlang in dienst. Met kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, gaan zij dagelijks op pad. Dit is overigens ook wat wij van onze klanten horen en dat maakt ons trots. We zijn dan ook dankbaar dat zij, in tijden waarin echte vakmannen schaars zijn, zich jarenlang blijven inzetten voor (de projecten van) Verhaar Bouw.

Kwaliteit

De groei en stabiliteit van Verhaar Bouw is te danken aan onze kwaliteit. Dit is dan ook waar we voor staan en blijven staan. Van gedegen voorbereiding tot punctuele afwerking! Zo hechten we er aan een complete offerte op te maken, waardoor vervelende verrassingen zoveel mogelijk worden voorkomen.